Gran Festa de la Setmana de la Família

Enguany l’AMPA ha organitzat una Gran Festa de la Setmana de la Familia, pensant en fer un canvi, deixant les tradicionals bicicletades i paellades per donar pas a altres activitats més atractives i variades per als nens.

Dissabte 1 de Juny les families de l’escola van poder gaudir de jocs, música, inflables, maquillatge i fins i tot servei de degustació amb foodtruck, en un ambient molt festiu, familiar i amb ganes de gresca i de passar-ho bé.

Des d’aquí, la Junta de l’AMPA volem expressar el seu agraïment per la massiva resposta i participació de totes les families que amb la vostra assistència i col.laboració heu fet de la festa tot un èxit.

Com sempre, estem oberts i a la vostra disposició per escoltar tot allò que podem millorar i corregir, tenint en compte que organitzar tot això i més entre 10 persones no és tasca senzilla, i tot i que la il.lusió i entrega és màxima, el nostre dia a dia no permet sempre la dedicació que caldria. Sempre estarem, doncs, agraïts de poder comptar amb la implicació de més families per poder seguir endavant organitzant allò que ens proposem amb el temps que cadascú pugui invertir. Totes les families sou sempre BENVINGUDES.

Gràcies i Bon estiu a tothom!!